Ekstra sprint i Gudhjem

Ekstra sprint i Gudhjem
Sprinten på Christiansø har vist sig at være så populær, at alle færgebilletter hurtigt er blevet udsolgt. Vi udbyder derfor nu også en sprint i Gudhjem med det formål, at de løbere som ikke nåede at få en billet til Christiansø også får en mulighed for at løbe sprint fredag. Løbet afvikles som put'n'run, og der er åbent i tidsrummet mellem 14.00 og 16.00. 

Løbet er primært beregnet til de løbere som ikke skal med til Christiansø, men som stadig gerne vil løbe sprint om fredagen. Det vil dog også være muligt for de løbere der løber på Christiansø torsdag eftermiddag eller fredag morgen, at løbe sprinten i Gudhjem hvis de har tid og lyst, dog kun på åbne baner. 

Sprinten i Gudhjem afvikles på de baner, som oprindeligt er beregnet som "backup" i det tilfælde at sprinten på Christiansø må aflyses pga vejret. Bemærk venligst, at skulle sprinten på Christiansø blive flyttet til Gudhjem vil løbere tilmeldte begge løb (som så afvikles på de samme baner i Gudhjem) ikke få det ene startgebyr refunderet. 

Der løbes på revideret sprintkort over Gudhjem. Kortet tegnes efter den nye sprintnorm ISSprOM 2019. Ækvidistance: 2,5 m.  Kortmålestok: 1:4000, dog 1:3000 for de ældre klasser

Hvad gør vi hvis vejret er dårligt?
Der bliver kun afviklet sprint på Christiansø, såfremt det er godt sejlvejr. Hverken arrangører eller Christiansøfarten har nogen interesse i søsyge o-løbere, hvorfor der i dagene op til Höst-Open - så snart en pålidelig vejrudsigt foreligger - vil blive taget stilling til, om der sejles til Christiansø, eller om vi i stedet vælger at løbe på et nytegnet kort i Gudhjem. Og Christiansø ligger der jo også i 2022.

Korttegner
Bent Christiansen, Viking Atletik

Banelægger
Jørn Lind, PI-København

Banekontrollant
Erik Sørensen, Allerød OK

Stævneleder
Torkil Hansen, PI-København

Stævnekontrollant
Henriette Hansen, Herlufsholm OK

Klasser
Der løbes i de samme klasser som til sprinten på Christiansø: Se klasser her
Forventet vindertid for alle klasser: 15-20 min.

 

Del denne side