Vigtige ændringer

 Höst-Open 2020 - ændret udgave på grund af Covid-19-instruktioner

Tilføjet 17/10-2020:

Vi har nu været i kontakt med det lokale politi, der oplyser, at det stadig er muligt at komme ind i Danmark for indbyggere i de områder, der er omfattet af indrejserestriktioner. MEN det kræver en negativ Covid-19 test taget indenfor 72 timer inden indrejse. For at bevise dette, skal man medbringe denne attest i udfyldt og underskrevet stand: https://coronasmitte.dk/.../01-erklaering-til-brug-for...

Vi håber, dette vil gøre det muligt at byde mange svenske deltagere velkommen til Höst-Open 2020.

Tidligere tekst:

Se også nyheden om at Höst-Open Early Edition er lukket for tilmeldinger lørdag / søndag

Stævneledelsen har været samlet og har besluttet at gennemføre en række ændringer af den oprindelige indbydelse til Höst-Open. Ændringerne er lavet for at leve op til de restriktioner, der på nuværende tidspunkt (1.9.) er gældende for udendørs idrætsarrangementer. Hjemmeside og Tilmelding tilpasses i løbet af lørdagen.

Vi bringer her i punktform de vigtigste ændringer:

DEN STØRSTE ÆNDRING er, at både Sprinten og Etape 1/Etape 2 opdeles i 2 arrangementer:

 • Höst-Open-Sprint opdeles således:
 1. Sprint Early Edition: Fredag kl. 10 - 12 (Put and Run)
 2. Sprint Late Edition: Fredag kl. 14 - 16 (Put and Run)
 • Höst-Open (Etape 1/Etape 2) opdeles således:
 1. Höst-Open Early Edition: Lørdag kl. 9-13 og Søndag kl.9-13 (Faste starttider mellem 9.00 og 10.30)
 2. Höst-Open Late Edition: Lørdag kl. 13-17 og Søndag kl.13-17 (Faste starttider mellem 13.00 og 14.30)
 • Alle arrangementer tilbyder alle klasser, og der udarbejdes en resultatliste på tværs af Early og Late Edition.
 • De enkelte arrangementer bliver lukket for tilmelding ved 475 deltagere
 • Løbere, der er tilmeldt inden ændringerne, vil blive overført til "Sprint Late Edition" og "Höst-Open Early Edition", men kan skifte tilmelding så længe det maksimale deltagerantal på 475 ikke er nået (Se under TILMELDING hvordan).

Vi ved, at mange af private årsager (job, skole m.m.) vælger at ankomme til Bornholm med færgeafgang kl. 1230 fra Ystad om fredagen, ligesom mange bliver nødt til at forlade øen igen søndag eftermiddag med afgang fra Rønne kl. 1430. Vi skal hermed opfodre alle, der har mulighed for at ankomme tidligere og/eller afrejse senere om at tilmelde sig Sprint Early Edition og Höst-Open Late Edition. Dermed skulle der gerne blive plads til alle, der ønsker at løbe Höst-Open på trods af Corona-restriktioner.
Se færgeafgange her:https://www.bornholmslinjen.dk/

Øvrige og væsentlige ændringer

 • Der bliver ikke mulighed for eftertilmelding. Sidste mulighed for tilmelding er d.9.oktober
 • Der sælges ikke Åbne Baner under arrangementerne. Tilmelding til Åbne Baner skal ske inden tilmeldingsfristen d.9.oktober. Deltagere på Åbne Baner ved Etape 1/Etape 2 bliver tildelt en fast starttid.
 • Der tilbydes ikke indskolingsbaner
 • Der tilbydes ikke børnepasning
 • Der etableres ikke stævneplads, og klubtelte kan derfor ikke opstilles
 • Der etableres ikke kiosk, men man kan forudbestille en enkel madpakke lørdag og søndag
 • Der vil ikke være væske før og under løbet.
 • Al resultatformidling foregår via hjemmesiden
 • Der vil ikke være de sædvanlige Höst-Open-præmier. De 3 første i hver klasse efter Etape 1/Etape 2 (samlet resultat) vil få tilsendt et diplom til selv-print.

Alle ændringer har til formål at undgå sammenstimling af deltagere og dermed minimere smitte-risiko. Den sociale del af Höst-Open bliver derfor en anden. Men den sportslige del vi være som vanlig.

Hvis man forhindres i at deltage i Höst-Open-arrangementerne på grund af ændringer i Covid-19-restriktionerne - f.eks. på grund af ændrede indrejseregler - får man overført sin tilmelding til 2021.

Del denne side

This website has been developed on Bornholm using the open-source CMS Umbraco. Designed and implemented by Bergsbureau. Asbjørn Riis-Knudsen from JF Data tamed the beast and made the basic code-work.